Bliv Medlem

BLIV MEDLEM


Støt vores arbejde og opnå medlemsfordele


Bliv medlem af Dansk Selskab for Filosofisk Praksis, så støtter du selskabets arbejde og vil løbende modtage information om selskabets begivenheder og aktiviteter.


Medlemskabet er for alle interesserede – private personer såvel som private og offentlige virksomheder – der ønsker at støtte selskabets formål og gennem vores foredragsrækker, studiekredse og nyhedsbrev at blive informeret om selskabets aktiviteter og deltage i det faglige forum.

Årligt medlemskontingent: 300 kr

Studerende, pensionister og andre med få penge: 150 kr.


Udfyld oplysningerne i nedenstående skema og overfør beløb for medlemsskab.


Beløbet overføres til kontonr: 5358 0248533

Anfør dit fulde navn og postnummer i forbindelse med overførslen. Vi kontakter dig, når vi har modtaget dine indmeldelsesoplysninger samt betaling (forvent behandlingstid på op til 30 dage).


Spørgsmål vedrørende medlemskab bedes rettes til sekretariatet: sekretariat@dsfp.dk


Som medlem af DSFP får du 20% rabat på køb af bøger i forlaget Multivers' online katalog.

Se deres spændende udvalg her:

www.Multivers.dk

 
 
 
 
 
 
 
Jeg giver samtykke til, at DSFP må behandle mine personoplysninger
 
 

Vi tager dataetik alvorligt, og dine personoplysninger behandles naturligvis i overenstemmelse med gældende regler og lovgivning på området (Persondataforordningen/GDPR). Indtil vi har en mere læsevenlig version af vores databehandlingsprocedurer, kan du finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her. Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores dataansvarlige på dpo@dsfp.dk